Nackalistan har bjudit in till samtal om Skurubron

Nackalistan har bjudit in Nackas partier till samtal om en gemensam lösning för avgifterna på Skurubron för att verka för att de tas bort.

Från och med 1 oktober 2023 betalar de flesta som kör över nya Skurubron en avgift på fyra kronor. Avgiften tas ut alla dagar och dygnet runt. För att avbetala kostnaden för att bron byggdes.

Vyn från Nya Skurubron
Vyn från Nya Skurubron

Så många är nyfikna när bron är avbetalad. Men “trots löfte om tillgång till Transportsstyrelsens räkneverk och positiva utrop från Mats Gerdau (Moderaterna) blir det ingen redovisning av hur kostnaden för nya Skurubron tickar ner”, skriver Nacka Värmdö Posten.

Nackalistan har därför bjudit in till samtal om en gemensam lösning för avgifterna. “Ja, vi har fått en hel del positiva signaler från flera partier som vill vara med”, säger Mikael Carlsson, oppositionsråd för Nackalistan. “Vi vill även i ett senare skede bjuda in Värmdö kommun till dessa samtal”, tillägger han.

Mikael Carlsson, oppositionsråd, ledamot Nacka kommunfullmäktige, Nackalistan

Mikael Carlsson

Ledamot i Nacka kommunfullmäktige
Oppositionsråd
Bor i Boo.
Tel. 073-0659786
mikael.carlsson@nacka.se

Läs mer…

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: